Uncategorized

Blij om te bloggen!

Ik heb eindelijk de stap gezet: mijn eigen blog over naaien en DIY’en. Ik weet niet of die combinatie voor jullie onlogisch lijkt maar je hebt voor beide dingen een beetje handigheid nodig en je houdt ervan dingen te creëren. Ik wil dus graag dingen met jullie delen die mij heel erg -letterlijk- bezighouden: naaicreaties en spullen voor in huis die je zelf kan maken. En die iedereen -nu ja toch bijna iedereen- kan maken.

Ik heb lang liever achter mijn naaimachine gezeten dan achter de computer. En veel naailes gegeven. En patronen gemaakt. Een echte offline griet dus. Maar nu heb ik het plezier ontdekt van tijd online door te brengen om ervaringen te delen. Een eerste tutorial voor het maken van een toy bag staat al online,  en ook patronen zullen nog volgen. Welkom, post zeker je comments, volg me op IG/lienwarmenbol en ik hoop ook van jullie veel te leren!

6 Comments

  1. Lieselotte

    Hey Lien,
    Je blog ziet er nu al heel mooi uit en klinkt veelbelovend!! Als ik binnenkort weer wat meer tijd heb, en mijn naai/hobbykamer af is, vlieg ik er zeker terug in. Ik heb alvast inspiratie gevonden op jouw blog; die speelgoedzak zou hier ook goed van pas komen!!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *